divendres, 8 d’abril del 2011

Sessió de pintura al parc de ca l'Arnús

Avui hem encetat una activitat que feia temps que estava adormida a la nostra entitat. Pintar a l'aire lliure. Hem sigut cinc els que ens hem trobat a l'entrada del parc. No és un gran començament però tampoc està del tot malament. No obstant esperem que millori. Animeu-vos! Per veure si us decidiu, us posem unes fotos del que ha estat la trobada d'avui.

Com podeu veure s'ha treballat força, no obstant algú no ha pogut acabar la feina, no hi ha problema!, el divendres que ve hi tornarem. Després de la feina ens hem regalat una cervesa tot comentant la jugada. Els de la foto som, de dreta a esquerra en Lluís Montañá, l'Antoni Borreguero, l'Antoni Boronat, i en Rafel Pujals, hi falta en Francesc Bueno que no sl'ha pogut quedar perquè avui tenia una mica de pressa i s'ha saltat l'aperitiu.

3 comentaris:

  1. Varem pasar un matí molt tranquil i agradable, estic segur que el proper divendres será igual i espero que aviat siguem una bona colla, recomanu a tot-hom que vingui a compartir aquets bons moments, "com més siguem, més riurem"

    ResponElimina
  2. Felicitats a tots els que han participat en la primera sortida de pintura a l'aire lliure propiciat pel Grup de Belles Arts. El temps ha acompanyat amb un matí assoleiat, quasi estiuenc, i l'ambient, relaxat i en bona companyia, ens ha fet passar un matí d'allò més agradable.
    Felicitats a tots els que s'han llançat al carrer per mostrar els seu art.
    Esperem més participació, animeu-vos!

    ResponElimina