dimecres, 10 d’octubre del 2012

Exposició col·lectiva "Mostra d'art de Tardor" 2012

El passat diumenge dia 16 d’aquest mes de setembre, a la sala El Refugi de Badalona, es va procedir a la inauguració de la “MOSTRA D’ART DE TARDOR” que com cada any per aquestes mateixes dates organitza la nostra entitat, aquesta és ja la 138a exposició col·lectiva del nostre Grup, en aquesta ocasió dedicada als vint socis que van sortir seleccionats en la votació que es va portar a terme durant l’anterior exposició d’Hivern, i en la que van poder votar, tots els socis que van voler. Hem de fer notar, que durant l’escrutini del vots, que es va fer al mateix Refugi i al que estaven convidats tots el socis, només hi va assistir una persona, preguem que en un altre ocasió, hi hagi més participació, tenint en compta que si es fa davant del públic és per evitar que hi hagin crítiques o suspicàcies posteriors.

La inauguració, va ser tot un èxit, va començar a parlar, el nostre ex president i ara vicepresident Josep Rodríguez, atès que el president Rafael Pujals, ja havia avisat de que per motius personals el més probable era que no pogués assistir, no obstant tot i que una mica tard, va arribar a temps de poder dir també unes paraules i donar per inaugurada l’exposició. Va haver-hi força assistència, però no tanta com en les mostres en que hi exposen tots els socis. Ens farem una mica pesats i repetirem que tot i  que no es participi en l’exposició, per solidaritat amb els companys i pel bé de l’entitat tothom que pugui hauria de assistir als actes socials de l’entitat.




Exposició Col·lectiva "Mostra de Primavera" 2012

Amb una nombrosa assistència de socis i simpatitzants,  el matí del diumenge dia tres de juny, es va fer la inauguració de la “MOSTRA D’ART DE PRIMAVERA”, és la 137ª Exposició col·lectiva de la nostra entitat. Ens van visitar la Sra. Rosa Bertran, regidora de cultura i la Sra Naomí Daniels, Coordinadora de l’àrea de Cultura de l’Ajuntament de Badalona, a les quals des d’aquí agraïm sincerament l’atenció  mostrada per la nostra Entitat.

Aprofitant l’esdeveniment, es va fer entrega d’un obsequi als senyors Francesc Bueno i Diego Arias, tresorer i vocal, respectivament, de la junta, que aquest any han deixat el càrrec.

 Acompanyem algunes fotografies de l’acte i de l’ambient que hi havia a la sala.