divendres, 27 de maig del 2011

Condol

Aquest matí ens hem assabentat de la mort del pare de la nostra sòcia col·laboradora Lina Fonollosa, esposa del soci actiu i membre de la junta directiva Francesc Bueno. Avui a les 4,30 la família rebrà els condols al tanatori de Badalona. L'enterrament serà demà dissabte a les 13 hores en el mateix tanatori.
El president i tota la junta del Grup Belles Arts del Museu de Badalona expressen el seu condol al matrimoni Bueno-Fonollosa i a la resta de la família, acompanyant-los en el dolor.

La Junta Directiva

Per als pintors dels divendres el matí...

Demà divendres dia 27 tornem a Dalt la Vila, serà l'última visita (de moment).
La propera sortida serà EL DILLUNS 30 DE MAIG, VISITAREM EL BARRI DE CANYET. El lloc de trobada serà la parada de l'autobus nº 26 al davant de l'església de Canyet a l'hora de sempre, és a dir a les 10 h. Per a beure'ns la cervesa anirem a la Societat "La Oliva", que està davant mateix, a l'altre banda de la carretera. Per anar-hi cadascú ho pot fer com vulgui, en cotxe, bus (el núm. 26 es pot agafar a l'Av. Martí Pujol a pocs metres de la Via Augusta quasi al davant de la parada de metro de Pompeu Fabra). Si algú s'atreveix amb la bici també ho pot fer.
A reveure...

dijous, 19 de maig del 2011

Grup llum i colors

Us fem saber que el grup que surt a pintar els divendres el matí ja té nom i bloc propi. El nom és: "Grup llum i colors" i l'adreça per a entrar-hi és: grupllumicolors.blogspot.com, allà hi podreu veure l'ambient que es respira en les sortides a més d'alguns quadres dels pintats in situ.
També us comuniquem que a partir del mes de juny les sessions de pintura al carrer passaràn a fer-se els dilluns, ja que els divendres ha resultar un dia no del tot adient per combinar amb les obligacions domèstiques. Amb això esperem solucionar el problema plantejat per alguns socis i facilitar-los el poder gaudir de les sortides del Grup.

dilluns, 2 de maig del 2011

Us comuniquem que...

  • Tal com us vam dir en el comunicat anterior, les noticies sobre concursos les podreu seguir a la secció de Concursos (que per això és). Si us voleu prendre la molèstia, ja n´hi ha dos de nous.
  • Per als que van a pintar els divendres, que sàpiguen que la propera sortida, i durant tot el mes de maig, serà al barri de Dalt la Vila, amb el centre de trobada a la plaça de la Constitució.
  • Hi ha alguns socis que han fet saber la seva opinió de que el divendres és mal dia per a sortir a pintar, perquè és un dia de compres i de preparar la sortida del cap de setmana. Voldriem saber l'opinió de més gent per estudiar la possibilitat de fer-ho un altre dia, el dilluns, per exemple.
  • Esperem els vostres comentaris. Els podeu fer saber directament en el bloc, via e-mail, o per telèfon.
  • Us fem saber que l'activitat del taller de gravat previst per el 14 de maig, no es pot portar a terme perquè, apart d'uns quants de la junta, no hi ha hagut cap inscripció.