dijous, 21 d’abril del 2011

Concursos de pintura ràpida

Hola , hem rebut unes convocatòries per a participar en concursos de pintura ràpida. A mesura que anem reben noticies relatius a concursos, fires, cursets, etc. de pintura, escultura, fotografia, etc., us ho anirem fent saber. En aquesta ocasió, perquè us aneu acostumant a seguir el nostre bloc, ho hem posat a la pàgina principal; en endavant ho haureu de buscar a la pàgina adient, que la trobareu clicant en la pestanya "Concursos". 



dilluns, 18 d’abril del 2011

Segon divendres de sortida a pintar a l'aire lliure

Aquest divendres ha estat millor que el passat a nivell de participació, han vingut dos nous artistes, la Júlia Quílez i en Pedro Baos, benvinguts! Això va millorant.
Us recordem que el grup és obert a tothom, socis i no socis, de manera que si coneixeu a algú que s´hi vulgui afegir, li podeu dir que vingui. No hi ha cap limitació quan a tamany, tècnica, estil, concepte, nivell, etc. I és totalment gratuït.
Aquí van algunes fotos d'aquest divendres:










Hem decidit no posar les obres que no s'han pogut acabar. 
Fins la setmana que ve.

divendres, 8 d’abril del 2011

Sessió de pintura al parc de ca l'Arnús

Avui hem encetat una activitat que feia temps que estava adormida a la nostra entitat. Pintar a l'aire lliure. Hem sigut cinc els que ens hem trobat a l'entrada del parc. No és un gran començament però tampoc està del tot malament. No obstant esperem que millori. Animeu-vos! Per veure si us decidiu, us posem unes fotos del que ha estat la trobada d'avui.

Com podeu veure s'ha treballat força, no obstant algú no ha pogut acabar la feina, no hi ha problema!, el divendres que ve hi tornarem. Després de la feina ens hem regalat una cervesa tot comentant la jugada. Els de la foto som, de dreta a esquerra en Lluís Montañá, l'Antoni Borreguero, l'Antoni Boronat, i en Rafel Pujals, hi falta en Francesc Bueno que no sl'ha pogut quedar perquè avui tenia una mica de pressa i s'ha saltat l'aperitiu.

diumenge, 3 d’abril del 2011

Comunicat 1/11

Badalona, 4 d’abril de 2011

Apreciats socis,

Us comuniquem que l’activitat de pintura a l’aire lliure, començarà el proper divendres dia 8 d’abril.

El lloc serà el parc de Ca l’Arnús; ens trobarem a les 10 del matí a l’entrada del recinte, un cop dins cadascú buscarà el lloc que més li agradi per a pintar.
El lloc es repetirà durant els tres divendres del mes, donat que hi ha prous temes per a pintar, i així aquells que vulguin fer un quadre més acabat o que necessitin més temps, no tindran cap problema.

Tingueu en compte que el divendres Sant no està previst anar-hi, però de tota manera queda a criteri de cadascú fer-ho.

La tècnica és lliure i la assistència està oberta a tothom qui vulgui, pertanyi o no al Grup de Belles Arts del Museu de Badalona.

La sessió acabarà a les 13 hores.

Per a arribar-hi, a més de fer-ho amb cotxe o caminant, es pot agafar qualsevol dels autobusos núm. 29, 30 , 31 o 4.
Aquells que vinguin de Barcelona poden agafar el metro fins el final (Pompeu Fabra) i a pocs metres a la carretera de Mataró hi ha la parada dels autobusos.

La Junta directiva